Presentació

Presentem un nou cicle de música a la comarca del Gironès, on la protagonista es la música de cambra i de petit format apta per a escoltar per a tots els públics, ja sigui clàssica, jazz o altres estils.

Aquest cicle neix amb la intenció d'omplir un buit, ja que no existeix en aquest moment cap altre cicle o festival al Gironès que tingui un abast comarcal i que arribi a tots els pobles que es vulguin adherir al projecte.

El festival o cicle està enfocat tan a gent dels mateixos pobles com a visitants que vulguin gaudir de la música en el marc d'un cicle de concerts d'allò més plural i ubicat en punts representatius i d'interès cultural.

La programació serà diversa, dominada per la música clàssica, que es la nostra especialitat, però amb dosis de jazz, flamenc i música popular. I amb especial cura de programar valors emergents, especialment de casa nostra que difícilment tenen una plataforma on ensenyar el seu treball, no exempt de qualitat, degut a la poca comercialitat de les seves propostes.

Hem programat músics provinents de fora de Catalunya, especialment de Itàlia, i propostes catalanes que ens han arribat, donant prioritat a les presentacions de nous treballs discogràfics. Mes de la meitat de la programació es d'artistes catalans o residents a Catalunya.

Els concerts seran gratuïts o de taquilla inversa per facilitar l'afluència de públic, independentment de la seva situació económica.

Objectius

  • Música al Gironès és un cicle de música que té com a objectiu principal promoure i difondre la cultura musical als pobles de la comarca. A través d'una selecció acurada d'artistes locals, nacionals i internacionals, oferim una experiència única i diversa per a tots els amants de la música. El nostre cicle de concerts ens permet apropar diferents gèneres i estils musicals a un públic ampli, creant un espai de trobada i gaudi en un ambient únic i acollidor. 
¡Crea tu página web gratis!